Binnentuin,

van Goyen flat

De manier waarop we gewend zijn te vergroenen is niet meer relevant in de steden waar we nu in leven. Dit heeft ons aangezet om na te gaan denken over nieuwe manieren om de stad groener te maken.

Met de toekomst in ons vooruitzicht is het van belang om minder horizontaal en meer verticaal te denken. We maken hierbij gebruik van ruimtes die we omtoveren tot broedplekken voor duurzame en circulaire ideeën en waar nieuwe technieken en materialen worden geboren. We werken er samen met onze community hard aan om deze nieuwe ideeën tot werkelijk te brengen.

De aanleg van de tuin

De moestuin bakken

Samen met de bewoners van de van Goyen flat zijn er een aantal moestuinbakken geplaatst in de gemeenschappelijke tuin. Op deze manier we staan we in voor vergroening, wordt de groepscohesie gestimuleerd en laten we de  bewoners kennis maken met het verbouwen en onderhouden van eigen geplante groenten.

BBQ!

Zo kunnen we nog even nagenieten van de BBQ die werd georganiseerd in de prachtige nieuwe beleeftuin. Een middag met heerlijk eten, leuke gesprekken en een ‘wortel-medaille’ uitreiking voor alle mensen die zich hebben ingezet voor dit geweldige resultaat.

Bezoek van de Cityflat